Kjøpte disse lekre cupcake formene, og oppi der lå det jo ei fristende oppskrift som vi bare måtte prøve oss på, nemlig GreenGate Savory Vanilla Cupcakes. Syns disse formene bare var så lekre, helt noe annet enn de vanlige kjedelige som jeg alltid har brukt tideligere.
Lagde disse to ganger i dag, nemlig fordi jeg bomma totalt første gang. Jeg trodde nemlig flour betydde melis, men det betydde visst mel ;o) Så den som endte opp med cupcakesforme med noe som lignet smelta smør i etter de var ferdigstekt, jo det var meg. Man lærer mens man lever. Cupcakes'ene var veldig gode, så deler oppskrifta med dere her. Satser på dere er minst like gode i engelsk som meg, så dere kan få oversette selv ;-)
GreenGate Savory Vanilla Cupcakes
300 gr flour
125 gr. butter (not margarine), at room temperature
250 gr sugar
2 large eggs, at room temperature
125 ml milk
1-2 teaspoons vanilla sugar
1 teaspoon baking powder
Preheat oven to 180 degrees. Mix butter, sugar and vanilla sugar with an elecric mixer until it's light and airy. Mix in eggs. Add the dry ingredients in three parts, alternating with the milk. Make sure the ingredients are well blended. Carefully spoon the batter into the cupcake cups, filling them about three-quarters full. Bake for app. 20-25 minutes. Cool the cupcakes completely before icing with icing sugar or vanilla frosting. Decorate with hundreds of edible sprinkles. Enjoy!
125 gr. butter (not margarine), at room temperature
250 gr sugar
2 large eggs, at room temperature
125 ml milk
1-2 teaspoons vanilla sugar
1 teaspoon baking powder
Preheat oven to 180 degrees. Mix butter, sugar and vanilla sugar with an elecric mixer until it's light and airy. Mix in eggs. Add the dry ingredients in three parts, alternating with the milk. Make sure the ingredients are well blended. Carefully spoon the batter into the cupcake cups, filling them about three-quarters full. Bake for app. 20-25 minutes. Cool the cupcakes completely before icing with icing sugar or vanilla frosting. Decorate with hundreds of edible sprinkles. Enjoy!
Jeg hadde ikke ingredienser i hus til vaniljefrosting, istedenfor prøvde vi oss på en av Manuelas mange oppskrifter - nemlig Fluffy Chocolate Frosting. Veldig mektig og på kanten til kvalmende om du har mye på, men det er jo stort sett all frosting ;)
Fluffy Chocolate Frosting
25 gr kakaopulver
1/2 dl kokt vann
450 gr sjokolade
340 gr usaltet smør
60 gr melis
litt salt
Rør sammen kakaopulver og vann til det er godt bladet.
Smelt sjokoladen i mikroen i 1-2 minutter. Pass på at det ikke blir brent. Avkjøl helt.
Bland smør, melis og salt til en luftig røre i en mikser. Reduser hastigheten.
Fluffy Chocolate Frosting
25 gr kakaopulver
1/2 dl kokt vann
450 gr sjokolade
340 gr usaltet smør
60 gr melis
litt salt
Rør sammen kakaopulver og vann til det er godt bladet.
Smelt sjokoladen i mikroen i 1-2 minutter. Pass på at det ikke blir brent. Avkjøl helt.
Bland smør, melis og salt til en luftig røre i en mikser. Reduser hastigheten.
Tilsett smeltet, avkjølt sjokolade. Bland godt. Rør inn kakaoblandingen. Fortsett å blande til det blir en fin frosting.
Nå er det leggetid. Håper dere alle har hatt en fin dag! :-)
Klemmer fra Cecilie
6 kommentarer:
Må jo da bare fortelle at di her såg mykje betre ut enn smør muffinsane dine! Men man kan ikkje alltid klare alt på første forsøk. Du er flink snuppa;)
Hehe, takk snuppa ;) Ja de blei ikkje kjempevellykka første gang kan man si ;o)
Mmm de så skikkelig gode ut!
Og det gjør seg så virkelig med litt fine og kule former ;)
Ha en fin dag!
Klem Line
Åh.. De så gode ut. Var ikke smart å gå inn her når en er sulten og ikke kan spise.
Green Gate sine muffinsformer er jo så søte da. Har noen selv.
Ha en flott dag!
Klem fra Tonje Merethe
Frøken Andersen: Ja, det var de også - virkelig :) Ha en fin dag du også, klemmer tilbake til deg :)
Tonje Merethe: Det hørtes ikke noe godt ut, sulten og ikke kan spise? :/ Uff da.. Green Gate sine er supersøte ja :) Gjør seg med noen fine former :)Ha en fin dag du også, klemmer tilbake til deg :)
Legg inn en kommentar