torsdag 1. mars 2012

Engelske Scones

Hei på dere!  

Lagde noen deilige scones i dag som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. 

Veldig raske å lage, og uten både egg, sukker og gjær. De skal verken eltes eller heves.
Bland - stikk ut og stek.  Raske å lage, og genialt om du har lyst på noe godt men har lite å lage av :)

Engelske Scones

Ingredienser 
225 g hvetemel
1/2 ts salt
3 ts bakepulver
50 g smør eller margarin
1,5 dl melk
Evt. litt melk til pensling


Fremgangsmåte
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt.
Smuldre smøret i.

Lag en grop i melet og hell melken i denne. Rør forsiktig til alt er blandet, men ikke mer enn nødvendig, da blir de ikke luftige.

Trykk deigen ut på bakebordet til den er 1,5 til 2 cm tykk. Trykk ut små rundinger, 5 cm i diameter. Pensle med melk og stek ved 230 grader i 10-15 minutter til de har fått fin farge.
 

Jeg hadde rundinger, men brukte stjerner og syns de ble supersøte. Og med boligdrøm i postkassa i dag ble kvelden komplett! :)

  
På jobb holder vi på å flytte til nytt lokale, så det er veldig gøy! I går fikk vi flyttet hele butikken fra det gamle lokale til det nye, så det ble jobbing til sent på kveld.. I dag har vi pakket opp varer for harde livet, og såvidt begynt med maling. Masse nytt og fint vi har fått i butikken, så det er kjekt. Satser på åpning på torsdag om ei uke, tror det blir knallbra! Gleder meg :) Viser dere nok noen bilder når vi kommer så langt ;)

Ellers har vi byggemeldt huset, og fått godkjent graveløyve i dag. Så om at går etter planen begynner vi å grave neste helg. Kjenner det kribler i magen ;) 

Håper alt er bra med dere! Ha en videre fin kveld.

Klemmer fra Cecilie 
 

2 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Mmmm, de så gode ut:)
Tror nok jeg må bake litt i helgen ja ♥

Ha en fin kveld:)

Elin Sundström sa...

Hei!

Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett. Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no