søndag 18. september 2011

Planlegging er alfa omega..

Når man har en travel hverdag er planlegging alfa omega. Uten planlegging er det er fort gjort at de to fiskemiddagene bare ble til èn, at grønnsakene ble glemt til maten sto på bordet eller at de hjemmelagde kjøttkanene ble til middels gode kjøttkaker fra gilde. Jeg legger ikke skjul på at middagsplanlegging her i huset er vi veldig dårlige på. Jeg finner ofte ut hva vi skal ha til middag fem minutt før jeg går fra jobb, for så å spurte innom butikken på vei til å hente barna i barnehagen. Det blir litt for ofte det "første og beste", og kanskje ikke alltid like hjemmelaget og sunt som det burde være.

Men nå blir det andre boller. Nå har jeg lagd "Menu of the week" på kjøleskapet og har stor troa på at dette kommer til å gå som smurt ;o) Sambo har lite troa, jeg kan ikke skjønne hvorfor.....Til denne har jeg brukt tavlefolie, og det finnes ikke mye som er mer genialt enn det, altså. Im just saying.... Kjøpte en rull fra Mini Mal - veldig hyggelig dame og tavlefolien kom i posten bare få dager etter jeg bestilte. Folien har klister på baksiden og kan henges opp stort sett overalt og brukes til det aller meste. Du skriver på med kritt, og vasker enkelt av akkurat som på ei tavle. Genialt :-)


Glassene i vinduskarmen fikk også gleden av tavlefolien. Jeg kjøpte èn rull, og har enda litt igjen. Lurer på å gjøre ei ramme om til ei lita tavle, som eldstefrøkna kan få på rommet sitt. Vi får se..


Håper dere alle har hatt ei fin helg. Nå skal jeg sette meg ned å planlegge middagene for kommende uke, og skrive handleliste for hele uka som skal handles inn i morgen før jobb ;o)

Ønsker dere en videre fin kveld
Klemmer fra Cecilie

13 kommentarer:

Elizabeth sa...

Genialt, Cecilie :D

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Ja den er ganske genial den tavlefolien, det er sikkert og visst ;)

Mamsens hus sa...

Så smart, det er noe jeg kunne tenke meg også :)
Nydelig bok i innlegget under her,
et fint stilleben du laget med den. :)

Bente sa...

Det var jo kjempelurt.

Ha ei flott uke

Bente

Cecilie's hverdagslykke sa...

Mamsens hus: Du får kjøpe deg en rull :-) 79 kr for en rull + 30 i porto, så er ikke noe å si på prisen ;) Tusen takk for det, syns det var litt koslig selv! :) Ha en nydelig kveld!

Cecilie's hverdagslykke sa...

Bente: Ja, det var jo faktisk det. Da gjenstår det å se om middagsplanene blir fulgt ;) Ha ei flott uke du også!

Lill sa...

Kjempeflott:)
Dette var kjempelurt..

klem fra Lill

Tonje Merethe sa...

Så smart den folien var. Tror virkelig jeg må ta turen innom mini-mal og kjøpe en sånn en. Åssen er den å fjerne igjen?
Tavlefolie + ramme = julegavetips... hihi

Ha en fin dag!

Cecilie's hverdagslykke sa...

Lill: Ja, det var ikke så dumt ;) Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tonje Merethe: Ja, den er kjempesmart! Den er kjempeenkel å fjerne :-) Det spørs jo selvfølgelig hva du fester det på, for det er jo teip på baksiden. Men på kjøleskap, glass osv er det bare å dra av ;) Fint julegave-tips det ja! ;) Ha en fin dag du også! =)

bella interiørblogg sa...

Nå ble jeg inspirert, tror jeg må kjøpe meg tavlefolie:)

Ønsker deg en flott mandag♥♥

Cecilie's hverdagslykke sa...

Bella: Ja, du får gjøre det ;) Hihi. Ha en flott mandag du også! =)

HusmorDronninga sa...

Ganske genialt ja!
Tavlefolie har vi også brukt til akkuratt samme formål her hos oss. Så da har Husfar ingen unnskyldning for å ikke starte på middagen, om han skulle komme først hjem... ;)