fredag 16. september 2011

Veien til Gud

Nei, dette har nok ikke blitt en religionsblogg over natta, men da jeg kom over denne lekre boka på bruktbutikken til 30 kr klarte jeg rett og slett ikke la være å ta den med hjem. Jeg er stadig innom der for å se om det er noen skatter, men det er det som regel veldig lite av, desverre. Men denne boka syns jeg var skikkelig sjarmfull.

Boka er utgitt i 1915 og viser store tegn på at dette er en bok som er bladd mye. På mange av sidene er hjørnet brettet inn på, inni boka ligger det gamle dødsannonser fra rundt 1950, gamle salmer o.l. Kanskje det er boka til en gammel prest?Denne boka skal jeg ta frem når mine egne døtre begynner på skolen og si "Sånne bøker hadde mamma når mamma gikk på skolen, og sånn var skriften og språket den gang!" :-)Min kjære kunne ikke fatte og begripe at jeg virkelig hadde brukt penger på noe så gammelt og ubrukelig, men jeg syns virkelig boka har komt til sin rett på skjenken på et lekkert fat i zink med litt annet dill. Syns det ble riktig så koslig, jeg. Og veldig "høstlig" :-) Det liker vi!
Jeg kan ikke skryte på meg at det kommer til å bli lest så mye i denne boka, men den skal få ligge fremme til pynt og bli godt tatt vare på helt til noen andre får glede av den :-)

Ønsker dere ei riktig god helg

6 kommentarer:

Elizabeth sa...

Det var litt av et scoop! Likte boken... gamle ting <3 Er nok ikke så mye snadder å finne på bruktbutikken i Florø nei :(

Cecilie's hverdagslykke sa...

Jaa, den er fin ;) Desverre er det veldig lite av vakre gamle ting her i byn :(

Josefine sa...

Nydelig bok du har funnet=)=) Slike ting er herlige å finne.
Det hvite brettet er i fra butikken min.. Merket er Herregård=)Helt hvite brett kan være umulig å oppdrive,er liksom INGEN som har det,men Herregård vet hva folk vil ha=)=)=)fniis..
Ha en fin Fredagskveld videre=)=)
Klem Josefine

bella interiørblogg sa...

Så fin bok,litt av et kupp:) ha en fin helg!

Hilsen fra
Bella♥♥

Cecilie's hverdagslykke sa...

Josefine: Ja, veldig fornøyd med den altså :)) Ja det er faktisk sant, det enkleste er ofte vanskeligst å finne. Men vet du hva, jeg fant meg faktisk hvitt serveringsbrett i går, hihi ;) Ha en fin søndag! Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Bella Interiørblogg: Tusen takk! :) Ha ei fin helg du også :))