mandag 14. mai 2012

Blått? Grønt? Grått? Valgets kvaler :-)

Hei på dere :-)

Har dere hatt en fin helg? Håper det! Her har vi fått vannkopper i hus, så det har vært innehelg på oss.. Er ett møkkavær uten like utenfor, så det er kanskje like greit. Foreløpig er det kun minstejenta som har fått, men håper igrunn Linnea får også så er vi ferdig med driten. Litt dårlig timing med tanke på at 17 mai er rett rundt hjørnet, men med været som er meldt er det kanskje greit å ha en "unnskyldning" for å ikke møte opp i toget? ;-) Kose oss skal vi jo uansett, innendørs eller utendørs :) Bunad til størstejenta er på vei i posten, den er bare så skjønn.


 Har vist dere mitt siste maleprosjekt tideligere, for noen måneder siden *kremt*, men viser dere igjen i og med at jeg er litt i stuss med fargevalg.

Bordet skal males i noenlunde høyglans, men den blir ikke malt hvit. Jeg lurer på helt lys mintgrønn, lys pastellblå eller lysegrå. Jeg elsker pastellfarger, spesielt rosa og blå, og bruker det mye i sommerstiden både i tekstiler, lys etc. Så jeg føler det hadde vært fint og sommerlig med et pastellfarga bord, men kanskje det ikke vil passe like fint inn resten av året? Da hadde vel kanskje grått vært bedre.. men igjen litt kjedeligere? Valgets kvaler gitt ;-) Jeg kjenner vertfall at jeg har lyst på en liten fargeklatt i stua, og tror dette lekre møbelet kan hjelpe meg ganske bra med det. Satser på grønt tror jeg... eller blått ;o)Har også fått på de hvite trekkene igjen. Stolene er sand-farget, og fint til høst og vinter, men når våren kommer kjenner jeg det er deilig å "lysne opp" stua litt med hvite trekk ;-) 

Nye rammer har komt på veggen, "my first year" til hvert barn. De er fra Perfect Home.

 
 Ønsker dere alle en riktig fin kveld videre.

Klemmer fra Cecilie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lys grønt er utrolig fint da :) Jeg har noen hyller på kjøkkenet i den farga, og virkelig elsker dem! Men, på en spisestue ser jeg for meg at blå kunne vært fint også..? Eller grå også for den del, men som du sier kan det jo fort bli kjedelig. Ikke lett det der ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ja, grønt er virkelig knallekkert ;) Helt lys mintgrønn. Blir det litt for "barneroms-aktig" er det jo ikke verre enn å flytte det på barnerommet ;)

Athina sa...

Ville gått for lysgrå jeg! :) Passer gjennom hele året :D
Får jeg lov å spørre hvor du har kjøpt den taklampa?? For den var NYDELIG!! :O