fredag 4. mai 2012

Finally done

Hei på dere!

Nå er det gått nesten to måneder siden forrige update, og svaret på det er veldig enkelt... eksamenstid.

I tillegg til heltidsjobb har jeg holdt på med regnskap, bedriftsøkomi og markedsføring siden i høst. Har tatt det over nettet, i regi av NKI. Hatt eksamenene denne uka, og ble ferdi i dag! Og for en befrielse :-) Virkelig en av de beste følelsene jeg vet om. Det har vært lange kvelder med studie, mye lesing og lite fritid. Men skal jeg bare kose meg og gjøre alt annet enn å lese fremover :-)

1358065-12-1335964670964_large

Så nå er jeg veldig klar for å nyte våren og sommeren :-) Blir nok litt flere blogginnlegg også fremover, så det er kjekt om dere følger med.

Med husbyggingen går det sakte men sikkert fremover. Min kjære og rørleggeren har vært på tomta i dag og funnet ut hvor rørene skal leggest ned og litt sånt. Om en ukes tid begynner vi å sprenge. De måtte bli ferdig med det arbeidet de holdt på med før vi ble prioritert, men nå begynner de snart så det blir bra! :-)

Håper dere alle har det fint :)

Klem fra Cecilie

5 kommentarer:

Sofie sa...

Hei igjen!
Endelig har jeg funnet en måte å få kommentert på bloggen din på, ser det er et problem på flere av Blogger sine blogger.. Får ikke kommentert når jeg går inn via Bloglovin', men det går om jeg går direkte innpå bloggen.. :)
Kjekt å høre fra deg i ny og ne, skjønner at eksamen tar mye tid og energi! Spennende med husbygging da, gleder meg til å se og høre mer om det utover sommeren! :)
Klem Sofie

I Det Lille Grå Huset sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen =)
Vel overstått eksamen! I know the feeling =)
Ha en fin fredag og god helg :D
Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Sofie: Så bra!! :) Kjekt å høre at du får til å kommentere igjen. Blir nok litt mer aktiv her nå fremover uten eksamensstresset hengende over meg ;) Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Line: Å, så hyggelig sagt av deg :) Tusen takk det samme!! Klemmer tilbake til deg :)

Anonym sa...

Very goοd info. Lucky me I found your sitе bу accident (stumblеupon).
I've book marked it for later!
Review my web page ; diamond titanium ring