søndag 6. januar 2013

Julen ut av hus

God morgen og godt nyttår! 

Nytt år, og nye muligheter. Kanskje litt mer blogging dette året, etter gammelt? Tiden vil vise. I'll give it a try, again ;-)

Vi har nå fått rydda jula ut av huset, og det er vel egentlig få ting som er deiligere å få ut av huset når januar står for tur. Bort med tunge røde gardiner, et juletre som drysser, julekaker som legger seg rett på skinka, visna røde julestjerner og svibler. Nå ser vi framover mot vår og lysere tider, og fram med lyse gardiner og nye blomster.


Hvert år når jula ryddes ut, så bare jeg ha noe nytt i hus.. Flere enn meg som har det sånn? Denne gangen ble det to lekre blå puter fra Libeth Dahl. Deilig å få inn noe med farge som kan freshe opp sofakroken litt. Og når man jobber i en interiørbutikk er det ekstra vanskelig å stå i mot, det skal jeg jo innrømme ;-) Disse selger vi på In-spire til en fin pris om flere vil ha ;-)
 

 

 

 I går hadde vi tapaskveld med veninnegjengen her. Kjempekoselig kveld med mye god mat og drikke, og ikkje minst godt selskap :-) Like koselig hver gang, sånt kan man nesten ikke gjøre for ofte. Nå sitter jeg i skrivende stund med en god kopp kaffi, og tapas fra i går. Foccacia, scampi og lefseruller... Mmm. Det beste med å ha tapaskveld hos seg selv; frokosten dagen derpå ;-) 

Vi har forresten komt litt lenger med huset enn forrige oppdatering. Skal laste opp noen bilder til dere og vise dere senere. 

Ha en fin søndag!

6 kommentarer:

Nanna's verden sa...

Godt nytår! Jeg håber det bliver året hvor du vil blogge noget mere :-)
Og sikke nogle skønne billeder og lækker bolig.
Kram fra Nanna

Anita sa...

Gleder meg til oppdatering om huset :-)

Har en drøm... sa...

Flotte bilder!
Deilig og få julen ut av hus ja:)

Koselig med innlegg fra deg igjen ♥

Tindrande Auge sa...

Så flott det er hos deg ;) ER så flott med friske nye blomster☺

Håper du får en flott søndag videre! klememr fra Nina

P.s
Jeg har en give away gående inne hos meg, bli gjerne med om du har lyst ;)

I Det Lille Grå Huset sa...

Godt nytt år =)
Kjenner til følelsen av å ha lyst på noe nytt når januar står for tur ;)
Koselig sofakrok og fine fine puter =)
Ha en fin søndagskveld =)
Klem Line

Anonym sa...

Godt nyttår ja! :) Kjekt å se deg her igjen, håper du tar opp igjen blogginga i 2013 :) Har akkurat mysa gjennom husinnlegget ditt. Og med myse mener jeg egentlig ni-lest :D