tirsdag 8. januar 2013

Takstolene er på plass

Hei og hopp! 

I går røyste de noen av veggene innvendig, og i dag er takstolene komt opp. Det er bare gøy når det plutselig ble så mye fremgang. Det har ikke akkurat gått i noe særlig tempo tideligere... Håper det fortsetter slik, så er det kanskje muligheter for å komme seg inn i løpet av sommeren ;-)

 Her ser dere (bilder under) skilleveggen mellom kjøkken/stue og ut til gang og gjesterom. Over kjøkkenet og gjesterommet blir rommene til prinsessene :-) Rommene blir delt på midten av huset, så det blir store skråtak på begge rommene. Vi lurer litt på å lage innebygde senger til de (noe ala dette), men er fremdeles litt usikker.. Rommene er ikke på mer enn 10 kvadrat, så er redd det vil ta litt mye av rommet og romfølelsen. Noen som har noen erfaringer eller tips angående dette? :-)

Ønsker dere en fiin kveld videre :-) 

Klemmer

1 kommentar:

I Det Lille Grå Huset sa...

Så fint huset dets blir :)
Vi har også skråtak på barnerommene våre i 2 etg. Men kneveggene her er bare 40cm. Anbefaler dere å utnytte de kneveggene max! Vi har kjøpt Trofast lekereoler på IKEA og satt de under der.... De sengene dere ønska var jo kjempefine da :)
Blir spennende å følge med på byggeprosessen:)
Ha en fin onsdag :)
Klem Line