tirsdag 21. juni 2011

Dilla på blått...

 I det siste har jeg fått veldig sansen for blått. Synes det er en så utrolig flott og herlig farge, og den går så godt sammen med alt det hvite. En dus pastellfarget Rosa er heller ikke å forakte. Er det sommeren og sola som gjør det, mon tro? Det er uansett deilig med litt farger i stua. Har bestilt meg hvite og blå gardiner også, gleder meg til å få de på plass! Krysser fingrene for at det blir bra.


Jeg har lett etter pastellfarget lys over hele byen, i dus rosa eller helt lys blå. Jeg har vært på omtrent alle butikkene vi har her i byen, men ingen hadde pastellfarget lys. Men på In-Spire i Eikefjorden der i mot, der hadde de jammen lys! Meg og Hegemora kjørte oss en tur inn dit i dag, og de har så mye flott. Jammen hadde de fått inn Fay White serviset fra Greengate også... Og akkurat når jeg har komt så godt i samlingen min fra Pip Studio. Nå vet ikke helt hva jeg skal samle på... Hater sånne verdensproblemer ;o)


Ønsker dere alle en nydelig kveld!

Klem fra Cecilie

16 kommentarer:

Josefine sa...

Nydelig med blått=)Er jo så sommerlig og lekkert=) Selv har jeg fått dilla på Rosa,ikke akkurat min manns favoritt farge,men sniker det inne uansett..haha... Og jeg elsker lysestakene dine=)
Klem Josefine

Cecilie's hverdagslykke sa...

Helt enig, blått og rosa er mine store favorittfarger for tiden :) Lysestakene ja, de er lekre! Har ikke du samme? ;)

Elisabeths idyll. sa...

Heisann & takk for hyggelige ord inne hos meg ;o)) Elsker pasteller om sommeren, hos meg går det i dus lilla & rosa for øyeblikket ;o)) Hyggelig at du ville vli følger også hos meg, legger meg til hos deg også ;o)))
Så du var fra Florå...der er min far også fra...og min svigerfar ;o))
Ha en fin dag da ;o)

STOR klem Elisabeth

Grønsdal Gård sa...

Må jo selvfølgelig følge deg videre her inne også :)
-Bondekjerringa fra blogg.no-

Home in the Country side sa...

Pasteller er herlig :-)
Følger deg på blogspot også jeg ;-)
Klem S
(frokenkfryd.blogg.no)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elisabeths idyll: Bare hyggelig det og selv takk! ;) Åååå, så kjekt. Florø er en nyydelig by <3 Ønsker deg og så en riktig flott dag! Klem tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Grøndsdal gård: Åå, koslig og takk for det! Skal følge deg også ;) Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Cecilie

Cecilie's hverdagslykke sa...

Home in the country side: Så koslig! :D Skal følge deg også! Ser vi er flere her på blogspot, fra blogg.no, så kjekt :) Klem tilbake til deg :)

Sofie sa...

Gratulerer med ny blogg! Link den opp til bloglovin' så følger jeg deg gjerne der, det er sånn jeg greier å holde oversikten ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Sofie: Thank you, søte deg! Nå har jeg fikset meg bloglovin vettu ;)

Lene sa...

Blått og rosa er lekre farger, og den duse tonen skaper en stemmning av vår og sommer. Årstider vi fleste liker svært godt! Du har virkelig vært flink, kjempe lekkert var det :-) Ha en flott kveld videre!

Maria G sa...

Blått er kjempefint det! Minner om sommer :) selvfølgelig følger eg deg videre på den nye bloggen din! :) du er allerede lagt til på hjemskjermen på iphonen min! :)

Elisabeths idyll. sa...

Heisann ;o) NYDELIGE bilder ;o)) Den kortholderen inne hos meg har jeg kjøpt hvor jeg jobber men den er bestillt gjennom Herregaard el. Nomi ;o)
Ha en fin sankthans ;o)

Klem Elisabeth

Cecilie's hverdagslykke sa...

Lene: Tusen takk for det, og helt enig med deg! :)) Ønsker deg en fin dag du også ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Maria G: Ja, det gir en skikkelig sommerfeeling! :D Skal se når vinteren kommer, da kommer nok det hvite, grå og beige tilbake i hver en krok :p Åå, så bra! Søte deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elisabeths idyll: ÅÅå, jeg som håpte du hadde shoppet på nettet ;) Hihi. Jaja, mye fint rundt om, man kan ikke få tak i alt her i verden :) Ønsker deg en fin sankthans du også! Klem tilbake til deg :))