fredag 24. juni 2011

Pute av gamle dongeribukser

Heihei!

Jeg har lenge hatt et turbulent vennskap med symaskina mi. Det har vært dårlig samarbeid, utskjellig, kjefting og det har vært flere ganger den nesten har blitt kastet ut av hjemmet. Om det var noe gale med symaskina eller generell brukerfeil var lenge et spørsmål.

Men nå har symaskina vært hos mi kjære tante på besøk og hun har kontantert med brukerfeil, for mi kjære symaskin er visst i tiptop shape. Så nå har jeg tatt opp igjen vennskapet, og det ser faktisk ut som vi begynner å bli venner! Det ble nå en vertfall en pute til på en kveld - og det er ikke verst bare det! Puten er laget av tre forskjellige dongeribukser jeg skulle kaste. Egentlig var den kun et prøveprosjekt, øvelse gjør jo mester, så noe må man jo øve seg på. Men jeg syns faktisk den ble litt kul. Hvor jeg vil plassere den har jeg ikke helt bestemt meg for, men finner nok alltids en plass til den.

Hva synes dere?


Ønsker dere alle ei riktig god helg!

Klem fra Cecilie

13 kommentarer:

LykkeLise sa...

Så flink du er! Den ble jo superkul:)

Ønsker deg en flott helg med masse solskinn;)

Klem Lise

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tusen takk, Lykkelise! :) Det ble vertfall en start, så får jeg prøve meg på noe mer avansert neste gang. Dette var vertfall lekende lett :) Ønsker deg også en flott helg!! Klem tilbake til deg :)

Lilli sa...

Hei! Puter får man aldri nok av, dét er ihvertfall helt sikkert. Ønsker meg symaskin, kjenner det klør i fingrene når jeg ser så mange flotte arbeider. Den puten ville jeg vært strålende fornøyd med; dessuten elsker jeg blått.
Deilig helg!
Lilli

Elizabeth sa...

Eg syns den ble kjempestilig :D Du får lage noen ekstra så du kan selge ;)

Livy sa...

For en utrolig stilig pute!! Godt dere har blitt venner igjen, regner med at det kommer til å bli produset mye stilig her!

God helg!

Klem fra Livy

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så flink du er:)
Masse fine bilder på bloggen din.
Legger meg til som følger, så finner jeg deg igjen.

Cecilie's hverdagslykke sa...

Lilli: Helt sant det! :) Du får spare opp å kjøpe deg ei, det er jo en invistering og utrolig kjekt å ha! Og ivertfall om man virkelig kan sy, er jo så mye flott man kan lage. Drømmer om å kunne sy mine egne barneklær en vakker dag, det hadde vært noe! :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Haha, tusen takk søte deg, men tror ikke jeg skal satse på å selge noe jeg selv har sydd :p

Cecilie's hverdagslykke sa...

Livy: Takk for det! Kjekt å høre du syns det. Ja vi får se på det ;) Gøy er det vertfall når man får til deg man prøver på! :)) Håper du har hatt en nydelig helg. Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ninasskatter: Tusen takk! ;) Å så hyggelig. Legger deg til i leselista mi også! :))

Jatte sa...

Hei hei!

SÅ kul den ble - du er jo superflink jo!!!:)

Ha en fin Onsdag,
KLem Jatte♥

Cecilie's hverdagslykke sa...

Takk for det Jatte! Jeg prøver vertfall så godt jeg kan og lærer så lenge jeg lever ;) Men akkurat denne puta er jo lekende lett da.. hehe, trenger ikke være veldig flink for å få til ei sånn! :) Klemmer tilbake til deg :)

Anonym sa...

Hei... Puta ble kjempestilig. Nå fikk jeg også lyst til å lage en slik.... kjekt å ha litt små prosjekt til høsten også. Takk for tipset :) Ha en herlig dag og God sommer.