lørdag 18. juni 2011

Skoskap

I et år nå har jeg vært på jakt etter "det perfekte skoskap". Jeg har lett opp og ned, først og fremst vært på jakt i ett i tre, og gjerne i hvitt eller grått. Uten noe nærhet av hell noen gang er jeg lei av å lete, så tok derfor med meg dette hjem fra Førde i dag. Det kostet meg under fem hundre kroner, og jeg fikk vekk hele tjue par sko fra gangen.
Lykke <3
Skapet er veldig enkelt, men egentlig litt for enkelt for min smak, så det er godt mulig jeg kommer til å gjør noe med det etterhvert. Bytte knotter, tapetesere skuffene eller kanskje ta på noe fine wallstickers... Mulighetene er mange, men enn så lenge får det være som det er :-)  Men det aller beste av alt er at det tar så vanvittig liten plass. Det er ikke mer enn 17 cm dypt, og passet helt perfekt bak døren i yttergangen. Den plassen ble jo ikke brukt til noe uansett. Og tallene på knottene kunne visst brukes til så mangt, hihi.Skoskapet heter "Sasha" og er kjøpt hos Jysk til den nette sum av 469,- om det er noen som lurer på det :-)

Ønsker dere ei riktig god helg!!

2 kommentarer:

Jatte sa...

Hei på deg!!
Takk for koselige ord inne hos meg- koselig at du tittet innom!:)

Så fint det ble med dette skoskapet da, deilig å få vekk sko fra gulvet!!

Ønsker deg og dine en fin Søndag-
Klem Jatte♥

Cecilie sa...

Hei Jatte! Bare hyggelig det, du har en nydelig blogg :) Ja, det er virkelig kjempedeilig. Merker godt når man får vekk 20 par ;) Hehe. Ønsker deg en riktig fin uke!