lørdag 7. januar 2012

Fredag ♥

Hei på dere.
Har dere hatt en fin fredagskveld? :)

Dagen i dag har gått med til jobb, husvasking og avsluttet med besøk og film med en god veninne. Hadde meg med litt "snop" hjem fra butikken i dag, blant annet disse lekre lysholderene fra Nordal, et nytt kakefat og friske fine tulipaner. 

Når tulipanene kom på bordet sammen med den nye pynten var eg plutselig i full sving med rydding, støvkluten og vaskebøtta. Og plutselig hadde tre timer gått og heile leiligheta var shina. Det er godt når den energien kommer å tar deg, men det kunne gjerne skjedd litt oftere ;-) 

 

Det er ingen tvil om at litt nytt i hus,og ikke minst friske blomster, hjelper på rydde- og vaskelysta ;-) Flere som kjenner seg igjen?

Nå skal jeg legge meg i nyvasket sengetøy vaska med Durance sitt lavendel skyllemiddel. Akkurat tatt det ut av tørketrommelen og hevet det på. Varmt, rent og med en duft av lavendel - kan det bli bedre? ;)

Nattinatt :)

12 kommentarer:

Jatte sa...

Ååå så koselig!
Kjøpte med meg ett par buketter med roser på rema idag, for å ha en liten "gullerot" mens jeg holdt på her :)

Ha en fin helg,
Klem JATTE!♥

Tindrande Auge sa...

så veldig koselig ut, ja det er kjekt når en plutselig får vaskekick...desverre så skjer det ikke så ofte heheh i allefall ikke hos meg. Men Det er veldig deilig å være ferdig å vaske ;) Ha en flott helg! klemmer fra Nina

fru. Lærum sa...

kjenner meg god igjen på den....kjøpte med tullipaner fra butikken og plutselig hadde jeg ommøblert på rommet...nå bare gleder jeg meg til å skifte på sengen ( jeg bare ELSKER durance lavendel)

klem tone

Har en drøm... sa...

Farlig og jobbe i snopbutikk:)
Men helt sant at litt småtteri og friske blomster gjør til at vi rydder og vasker litt ekstra ja;)
Så fint i stuen din:)

Ha en fin lørdaG!

Tonje Merethe sa...

Utrolig hvor fort motivasjonen kommer med nye ting. Her fikk jeg også motivasjon igår etter en liten kremmerhusettur. Ble ikke ferdig da, så må ta resten idag..

Det ble veldig koselig hos deg.

Ha en flott helg.
Klem fra Tonje Merethe

Siri sa...

Hei! Fine bilder du viser. Så koselig med litt nytt etter jul. Jeg har iallfall lett for å føle at det blir tomt og rart når julen er pakket bort. Spørs nok om jeg må på en liten shoppingrunde en dag. Jeg har fått pakken fra deg, og tusen takk for alt det fine jeg fikk! Det satte jeg pris på. Ble kjempeglad for alt sammen. Passet meg perfekt! :-))) Klem Siri

Cecilie's hverdagslykke sa...

Jatte: Ja, det er virkelig det ;) Det hjelper på vaskelysta ;o) Hihi. Ha en fin kveld! Klemmer tilbake til deg =)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tindrande auge: Hehe, nei slike kick skjer ikke ofte her heller ;) Er liksom noe man gjør og blir ferdig med det :p Klemmer tilbake til deg ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Har en drøm: Jaa, det er faktisk det! :p Tusen takk for det søte deg :) Ha en fin kveld! :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Fru.Lærum: Hehe, ja ikke sant? ;) Flott å høre at det er andre det hjelper på og ikke bare meg :D Durance lavendel er fantastisk ;) Virkelig en deilig lukt. Ha en fin kveld! ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tonje Merethe: Kjekt med litt nytt i hus, det er det ingen tvil om ;) Tusen takk for det :D Ha en fin kveld, klemmer :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Siri: Ja, det blir fort litt tomt etter julen... Godt å friske opp med litt blomster og litt nytt :) Så bra du likte det du fikk! ;) Klemmer tilbake til deg :)