søndag 15. januar 2012

Inspirasjon - barnerom

Hei på dere! Har dere det fint? Jeg sitter bare her å drømmer meg bort i kveld. Som de fleste vet så skal vi jo begynne på husbygging om ikke så alt for lenge. Og for å si det sånn så ligger jeg ikke på latsiden med planlegging og drømmer på samtlige rom i vårt kommende hjem

I dag har både meg og Linnea sittet foran datasjermen å tittet på barnerom. Hun er veldig bestemt på at hun skal ha rooosa rom, og det tenker jeg at hun skal få. En lys nydelig rosafarge blir nok kjempefint. To rosa rom i huset tenker jeg derimot er litt uaktuelt, så til minstejenta tenker jeg på grønt rom. Jeg tenker en lys pastellgrønn farge, en blanding av denne fargen og den på bildet under. Bildet er hentet fra bloggen til skjønne Karina, som du finner herSammen med lysegrønt tenker jeg mye lyserosa og hvite innslag (gardiner, puter, møbler o.l). 


Jeg har lett og lett etter vakre tapet til barnerom, har også sett på fototapeter, men finner ingen uten at de blir for "dominerende". Fant en fin i Halvor Bakkes tapetkolleksjon, men den ble litt too much den også. Kunne tenkt meg en rolig og fin tapet på ene veggen, men på den andre siden synes jeg veggdekor er minst like fint. Falt veldig for den på bildet over, og den er jo perfekt til et grønt barnerom :) Det er nok ikke mange år det går før denne er for barnslig, men det som er så fint med veggdekor er at det er bare å rive av når man blir lei - akkurat som et klistermerke.
Linnea har forelsket seg veldig i sengen på bildet over, og har allerede fortalt mommo med stor iver at når vi flytter, da skal hun kanskje få seng med sklie! Hehe, skjønne jenta mi.

Skapet på bildet under er noe mor har forelsket seg veldig i (sengen er jo heller ikke å forakte..), det er jo bare såå nydelig. Så skal jo hun ha den nye rokokko-kommoden med dukkehuset sitt på, den skal males hvit og vil passe inn som plommen i egget.


Disse møblene og fargene er ikke noe som er bestemt, bare rene drømmer og inspirasjon. Det er jo enda et år til vi trenger å begynne å tenke på slike ting, men jeg greier som sagt ikke la være :-)

Noen som vet om nettsider med flotte tapeter til barnerom forresten?
Eller nettsider der de selger fine møbler ala de på nederste bildet?

Ha en fin kveld.

Klemmer fra Cecilie i drømmeland

5 kommentarer:

Veronica sa...

Så gøy å drømme litt og planlegge til nye barnerom. Jeg kjenner at det blir litt mye blogging om barnerom hos meg, men er jo så gøy. Toispann.no er et tips fra meg. Er ikke sikker på om de har tapet, men de har iallefall mye fint.
klem

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tusen takk for tips, Veronica. Mye fint der, men desverre ingen tapeter der heller som falt i smak hos meg :/ Ha en fin kveld videre, klemmer tilbake til deg :)

Elizabeth Michelle sa...

Hallooo, Cecilie da.. Eg vil også ha veggdekoren på det første bildet! Elsker ugler :D <3

Frøken Andersen sa...

Så nusselige og fine møbler =) Og veldig fint med stickerser i stede for tapet..syns jeg da! Lettere å bytte ut når man blir lei ;)
Moro og drømme seg bort og planlegge da =)
Ha en fin dag=)
KLEM LINE

Anonym sa...

Hvor har du funnet den veggdekoren? Den må jeg bare ha tak i. Vet du hvor jeg kan få kjøpt barnesenga med sklie også?