mandag 2. januar 2012

Julen ute av hus...

 Hei på dere og riktig godt nyttår!

Første dagen i ny uke, ny måned og nytt år.
Regner med det er mange av dere som har nyttårsfortsetter der ute, selv har jeg ingen i år. Derimot har jeg to mål for året og det er å fullføre studiene jeg har startet på og samtidig komme godt i gang med huset vi skal bygge innen året er omme ;-) Nå begynner vi virkelig å nærme oss noe, og det er en deilig tanke å leke med.

Ellers har jeg ryddet bort jula i dag og det var deilig. For meg er januar ingen julemåned, så såfort hverdagen er her igjen ryker julen ut.Kongler og mose synes jeg hører like mye vinteren til, som jula, så det får bli.

Håper dere har hatt en flott nyttårsfeiring!

Klemmer fra Cecilie

6 kommentarer:

Beathesbokhylle sa...

Fine bilder:-)Er helt enig med deg, jeg liker bedre å pynte tidlig i desember og 1 nyttårsdag er det på høy tid å legge vekk julepynten. kjekt når hverdagen kommer igjen:-) Ha en fin kveld:-)

Rachel sa...

My dear, I'd like to wish you and your dear family a so Happy and Wonderful New Year full of so much blessings and love! Thanks so much, my dear, for all the beautiful inspirations you share with all of us! Love all of them so much! Kisses, Rachel :))))))

Sjarm og Glede sa...

Fine bilder :-) Det er så koselig med lys når det mørkt ute ;)
Ønsker deg ett godt nyttår :-) klem Hilde

Sjarm og Glede sa...

Fine bilder :-) Det er så koselig med lys når det mørkt ute ;)
Ønsker deg ett godt nyttår :-) klem Hilde

Jatte sa...

Kooooselig det ble hos dere, selv om julen ble ryddet bort!:)

Deilig å friske opp litt etter jul også, jeg må nok på en liten handlerunde å kjøpe noen nye blomster og slikt.. blir fort så "tomt" når alt "krimskrams" fra julen ryddes bort!

Ha en fin kveld,
Klem Jatte♥

Anonym sa...

Helt enig med deg, jula kommer tidlig inn, men da må den også reise tidlig. Du har no fremdeles mye varme i interiøret ditt, ser ut som et skikkelig koselig hjem.
Et spm: hvor er lysekrona di kjøpt?