tirsdag 16. august 2011

Tilbake på skolebenken...

..men denne gangen på min egen skolebenk. Jeg fant ingen grunn til å utsette det lenger, så nå har jeg startet på en bachelor-grad innen økonomi og administrasjon, via NKI nettstudier. Tar et og et fag, så jeg tar det veldig deltid.

I går hadde Emilie sin aller første dag i barnehagen, og hun storkosa seg virkelig! Tror denne tilvenninga går lett som bare det. Jeg har jo jobbet siden januar, så det er godt for meg også å endelig ha noe fast til henne. Har heldigvis fått henne i samme barnehage som Linnea, og Linnea har begynt med de "store" og er stolt som en hane ;-)


Lampa er fra skeidar, kalender fra Bloomingville

Siden jeg nå har blitt skoleelev må jeg jo ha en skrivepult. Kjørte til Førde og tok det første og beste. Men for å si det sånn, den var et mareritt å montere.. Ser utrolig enkelt ut, men skinnet bedrar. I fare for å fremstille meg som komplett idiot skal jeg la være så si hvor mange timer jeg brukte, men jeg klarte det vertfall helt alene - og det er det som betyr noe ;-)


Tre fiine bokser fra greengate passer på ting og tang. Disse kjøpte jeg i en nydelig blomsterforretning på Gol i sommer. De skulle egentlig på Linnea sitt rom, men syns de passet likesågodt på "kontoret" ;-) Hun har så mye nips likevel.


Ønsker dere alle en fin dag og takk til alle som titter innom.
18 stk har meldt seg på Giwe awayen, kjempebra! Hiv deg med du også, du finner den her.

Klemmer fra "studenten"

10 kommentarer:

Siri sa...

Så nydelige bokser! Og smart tips å bruke de til kontorsaker!

Klem Siri

Elizabeth sa...

Lykke til :) Dette klarer du! Er ikke alt som er like lett å skru opp. Eg skulle skru sammen en Helmer fra Ikea. Mareritt! :p

To Ju Mama sa...

Så koselig plass du har fått til =)
Klem Henriette

Old Chic sa...

Hi,hi! ja, men da har du vært flink som ikke har gitt opp! OG klart det selv : )

Søte bokser.
Hva skal du studere?
Klem Karina : )

Cecilie's hverdagslykke sa...

Siri: Ja, ikke sant. Elsker det mønsteret fra Green Gate. Og ikke minst lyseblått, nydeligste fargen ♥ Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Tusen takk, søte deg. Ja, håper det går fint ;) Hehehe, nei det er helt sant. Godt det ikke bare er meg som er håpløs når det kommer til sånne ting ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

To ju mama: Takk for det :) Skal få opp noen hyller og litt diverse også, men det får bli med tiden. Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Old Chic: Hihi, ja ikke sant? ;) Skal studere Økonomi og administrasjon via NKI nettstudier :) Klemmer tilbake til deg :)

Jatte sa...

Gratulerer som student!:)
Jeg har lyst å ta noen fag over NKI nettstudier jeg også, men må komme litt mer inn i jobbrutiner først ;)

Ha en fin Kveld og Torsdag snuppa!
Pakken din er snaaaart på vei i posten.

Klem Jatte♥

Cecilie's hverdagslykke sa...

Jatte: Jo, takk for det! :) Er veldig OK og lett forståelig opplegg, så absolutt å anbefale. Ååå, så kjekt. Gleeeder meg :) Klemmer tilbake til deg! :)