onsdag 30. november 2011

Julekalender...

Da var julekalenderen komt på veggen, og vi gleder oss til 1 desember. I år får jentene gave annenhver dag, men på lørdager og på julaften får de begge to. Kjøpte heller litt skikkelige og færre gaver, enn mange og billige. Det er stort sett ting de kan dele, så tenker det går greit ;)Hele blogglandia bugner over av bilder av lekre julekalendere, flottt innpakket og totalt gjennomført, så ikke spør hvorfor i det hele tatt jeg la ut bilde av vår. Jeg tok meg nemlig akkurat i å tenke på det.. Haha.

Her har faktisk ungene velgt ut hvert sitt gavepapir, og kalenderen ble kjøpt på Kremmerhuset av den enkle grunn til at den jeg broderte for et par år siden ikke tålte noen ting i år. Der rauk både veggfeste og kroker, så det er visst tydelig at pakkene er ekstra store og tunge i år..


Hvordan har dere gjort årets julekalender?
Ha en fin kveld videre.

Klemmer fra Cecilie

6 kommentarer:

To Ju Mama sa...

Er barnet som skal ha gleden over det:) Synes det var fint, skikkelig jule farger=)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Det er jo helt sant! ;) Takk for det, ungene er vertfall veldig fornøyde ;o)

Anitas Interiør verden sa...

Likte denne julekalenderen jeg,enkel og fin. Det viktigste er jo at ungene er fornøyd :-))
Ha en fin dag,her bloser vi bort.

Klem Anita

Har en drøm... sa...

Ååå, så spennende!!
Mange fine gaver;)
Denne kalenderen kjøpte jeg på Kremmerhuset i dag og, til halv pris, heh;)
Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal henge den... blir jo to store hull i veggen.

Ha en fin fin kveld!

Klem line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Anita: Ja, julekalenderen er jo helt grei! ;) Den tåler vertfall tunge, og mange, pakker så det er jo et pluss :D Uff.. blåser bort her vi også, og ser ikke ut som det skal roe eg med det første heller... :/ Ha en fin dag du også, klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Line: Ja, alltid spennende med julekalender! Var på kremmerhuset selv i går og så de hadde satt den ned til halv pris, men da hadde jo jeg allerede kjøpt.. Typisk ;) Nei er ikke lett det med hvor man skal henge ting... Jeg tok ned en stor ramme for jula, så trengte bare et nytt hull :p Hehe. Ha en fin kveld du også :) Klemmer tilbake til deg :)