fredag 25. november 2011

PEACE-smykke ♥

Hei på dere, søtinger. Do you have a great day so far? Tenkte å vise dere favorittsmykket mitt for tiden. Nemlig dette herlige Peace smykket i sølv med brun skinnreim som vi har fått inn i Casa Interiør.


Når vi skulle ta inn smykker i Casa-interiør var gleden stor da jeg så dette smykket var en del av kolleksjonen. Det er jo absolutt en fordel å like det man selv selger. Det er jo ingen tvil om at PEACE-merker på accessories, interiør, tekstiler o.l er i vinden som aldri før, og jeg stiller meg i rekken bak alle de andre som synes dette er berre lekkert ;)


Dette smykket koster 198,- kr og det kan du kjøpe av en Casa konsulent nær deg. Har du ingen nær deg kan du alltids bestille av meg så sender jeg i posten :o) Vil du se resten av Casa sin smykkekolleksjon kan du se katalogen her og se smykkene på side 26 og 27. 


 Ønsker dere alle en flott dag videre og riktig god helg! ♥

Klemmer fra Cecilie 

6 kommentarer:

Marlene sa...

Så fint det var :))
Eg lette overalt etter ett sånt i sommer, da var det ingen som solgte lignande - så lagde ett sjøl, enklere enn en skulle tru :))

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

utrolig lekkert smykke, så heldig du er :)
Ha en koslig fredags kveld !
-Beate-

Har en drøm... sa...

Nydelig;)
Og så fine bilder av deg!!

Ha en fin helg ♥

Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Marlene: Hehe, det verste er å leite og leite men ikke finne noen plass ;) Tenker det ble knallfint det du lagde sjøl, du er jo så flink så :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Beate: Tusen takk for det :)) Ha ei riktig god helg!

Cecilie's hverdagslykke sa...

Line: Åå, sys du det? Kjekt å høre :)) Ha ei fin helg du også, klemmer tilbake til deg :)