torsdag 24. november 2011

Stormen Berit er på vei...

Stormen Berit er på god vei, og da er det bare en ting å gjøre her hos oss - nemlig å det som står utendørs inn. Her tar vinden virkelig tak, og er det noe vi ikke vil gi bort til en nabo en halv kilometer unna, ja da må det inn.Vanligvis tar jeg bare inn småting (plastpotter, leker, dørmatter o.l), men denne gangen har vi tatt inn alt uten unntak. Dette lekre blomsterbordet som jeg fikk av mi gode veninne Hege kom ikke bare rett inn i yttergangen, men helt inn i den "store" gangen, og skal jeg være ærlig synes jeg det ble riktig så koselig der ;-) Vanligvis er det kun den hvite hylla som henger der, har lenge synes det har vært litt tomt under men har aldri funnet "det perfekte" å ha der... Lurer på om blomsterhylla skal få stå der ut året, det var vel ikke så gale, eller? Pynte opp med fine julestjerner og litt annet juledill oppi, og jeg tenker det hadde blitt riktig så fint.Forresten som dere ser står alle sommerblomstrene mine i full blomstring ennå. Ildtoppen overlever alt, og jeg tror det er den eneste blomsten jeg faktisk ikke klarer å drepe. Lyng og alt bare visner ifra meg, men ildtoppen står, selv 2 måneder uten vann (den står under tak ute, så får ikke noe særlig regn på seg heller...). Virkelig en blomst å anbefale, forsåvidt både ute og inne, til personer som har like mangel på grønne fingrer som meg selv ;)


 Ellers går dagene med til forberedelse til helga, da det er første søndag i advent. Det skal vaskes og pyntes, og kanskje bakes litt om tiden strekker til? Skulle hatt meg en tur i skogen for å hentet litt mose, kongler og kvist til adventsstaken- men i dette været vet jeg ikke helt... Det blåser jo sidelengs, så da må isåfall mor i huset gå alene... Alt for adventsstaken, eller?? Hehe.

Forresten veldig kjekt at så mange har meldt seg på giwe-awayen. Du kan hive deg med ved å trykke her. Ha en riktig fin kveld! 

Klemmer fra Cecilie

4 kommentarer:

Frøken Andersen sa...

Den passet jo helt perfekt der da! Jeg syns det ble kjempefint =)
Jeg klarer alltid å ta livet av ildtopp jeg da...Men gullranker derimot..får jeg ikke til å drepe enda så hardt jeg prøver - måtte bare slutte å kjøpe de for jeg ble så lei!
Men veldig moro å se at dine ildtopper blomstrer like fint enda =)
Ha en fin kveld og en fin helg..og lykke til på skogstur!
Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Frøken Andersen: Ja, synes ikke det ble så aller verst selv :) Åå, ja de mener jeg har hørt at ikke er så lett å drepe. Kanskje jeg får prøve meg på en slik ;-) Jo, takk for det! Ha en riktig fin kveld, og helg, du også :-)) Klemmer tilbake til deg :)

Ingrid sa...

Riktig fint! Du er flink:)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Takk snuppa ♥