fredag 18. november 2011

Lundby dukkehus ♥

 

Linnea sin julegave er i boks. Hun er jo en prinsesse i sin beste alder, og et dukkehus er jo på sin plass, syns dere ikke? Det er ikke akkurat lite å velge i av dukkehus, det er store - små, hvite - rosa, i tre - i plast, dukkehus til 100 kroner og dukkehus til mange tusen. Vi endte på dette dukkehuset fra Lundby. Et nydelig dukkehus som har eksistert siden 1947, litt er jo forandret siden den gang, selvfølgelig. Ekte lys i lampene, på badet, i kjøkkenromsinredningen. Tapet på veggene og vinduer som man kan åpne. Stor stas :-)Til dette huset er det et flusst av møbler og utstyr man kan velge i, og man kan også bygge på huset med en ekstra etasje under. Man kan kjøpe hage til, hytte og til og med en fritidsbolig. Linnea blir 4 i mars, så dette tenker jeg hun kan ha i mange år fremover. Og liker hun det så har hun vertfall noe å ønske seg til jul og bursdag i årene som kommer.

Til jul i år får hun huset, menneskene, noen lamper, dobbeltseng og spisebord fra oss, så har vi ønsket oss møbler til dukkehuset til henne til jul i år fra et par andre. Om noen tenker å kjøpe slikt dukkehus så vil jeg bare tipse om at Lundbyhusene og møblene er mye billigere på nettet enn i butikk. Huset er å finne på ellos og lekmer.no til 499,- Jernsenga på bildet over koster 199,- på ellos, og 379 (!) på den lokale lekebutikken her jeg bor. Snakk om forskjell på pris.. Se forresten de nydelige paljettputene oppi senga da, iih. Fine! Må såklart få oss ei lysekrone også med tiden.


Er godt å være ferdig med julegaven til størstepia, og jeg tror nesten mora gleder seg like mye som dattera til årest julepresang. Hehe. Hva jeg skal kjøpe til 1,5 åringen er ennå ikke bestemt, hun har jo liksom alt etter storesøsteren... Blir vertfall en leke av noe slag.
Noen som har noen tips? ♥

Har forresten fått meg ny header - juleheader med bilde av meg og barna.  Var den ikke nydelig dere? Nå er det tid for jobb. Ha en deilig dag.
                                 
Klemmer fra Cecilie

6 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Lundby dukkehus er kjempe fint. Min datter fikk det til 4årsdagen sin, så i år får hun kjeller og hage. Veldig greit å kunne ønske seg møbler til jul og bursdag.

Kjempe flott header du har laget. Nydelige mennesker.

Ha en flott helg!

Elizabeth Michelle sa...

Først må eg bare si at headeren din er helt nydelig <3 Så flotte jenter du har! Også et lite tips.. du kan nok finne mye fint til Lundbyhuset på ebay også, til en enda billigere penge :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tonje Merethe: Ja, det er kjempefint :) Åå, så kjekt, da. Tenker hun blir glad for det! Ja, det er greit å ha noe å kunne ønske seg, selv om de små prinsessene sikkert ikke har vanskelig å finne noe å ønske seg likevel, hehe ;) Tusen takk for det - hyggelig å høre! Ha en fin helg du også :-)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Taaakk, ble veldig fornøyd med den selv ;) hihi. Ååå, takk for tips :D Det kommer nok godt med! ;)

To Ju Mama sa...

Nydelig header du har fått deg <3 Så enig med deg ang dukkehus.. Jeg har flere ganger ville kjøpt det til Tomine..

Klem Ha en fiiin helg søte deg.

Cecilie's hverdagslykke sa...

To Ju Mama: Tusen takk ♥ Ja, det er jo kjempefint! Du får kjøpe et til henne til jul ;) Ha en fin helg du også! :-)