torsdag 17. november 2011

Lysfat

Hei alle dere. Det er veldig stille med meg her for tiden... Det er så stille at mannen i huset ikke spør om jeg snart skal blogge, og da er det stille gitt. Jeg har vært et par uker uten internett, en uke uten kamera og plutselig så føyk tiden fra meg men nå er jeg tilbake.

Maia på bloggen
Fabelaktige har utfordring, "vis meg ditt lysfat", og da må vi jo selvfølgelig slenge oss på. Jeg er veldig glad i å plassere pynten min på ulike fat, serveringsbrett o.l så det passet meg ypperlig. Slenger med litt bilder fra tidligere, og fra den forrige bloggen min.

Her har jeg pyntet et nydelig fat i zink som jeg kjøpte på en blomsterforretning. Har lagt oppå en bok som jeg fant på bruktbutikken som er over 100 år gammel, noen små lys og hjerte og telysholder fra Casa Interiør. Så litt vissna blomster på toppen, syns det gjorde seg der.


Jeg blir veldig fort lei og bytter vel kanskje rundt på interiøret i hjemmet over gjennomsnittlig ofte. Det er ikke ofte så mye som skal til for å forandre litt og det er ofte det samme som går igjen og igjen. Jeg har verken plass eller penger til å kjøpe nytt hver gang jeg trenger en forandring, så da bruker vi det vi har :-)  Her er det Victoria fat og engel fra Casa interiør på begge fatene. Telysholderene og kuppelen til venstre er fra Kremmerhuset. De to små lyseholdrerene til høyre er fra Princess, resten fra Casa Interiør.Her er enkelt serveringsbrett pyntet i kjøkkenkroken. Lykt, serviettholder og lysestaker fra Casa Interiør, trebrett og glassklokke fra lokal interiørbutikk, engel fra Kremmerhuset og servietter fra Green Gate.Her er litt mer sommerslige lysfat.
Til venstre Victoriafatet fra Casa Interiør med seks lysestaker som også er fra Casa Interiør.
Til høyre lykt fra Casa, kuppel fra Kremmerhuset og lysestaker fra IKEA.


       Og sist men ikke minst lysfatene jeg hadde forrige jul. Jeg GLEDER meg skikkelig til å finne frem pynten å pynte igjen. Ingenting er så koslig som å pynte til jul. Jeg skal love dere at neste helg - da er huset mitt julepyntet. Da er det advent, og da er det vel lov, er det ikke? På bildene under har jeg brukt telysholder til blomsterpotte, det er genialt til de små julestjernene :-)


Utfordringen varer til 1. des, hiv deg med du også.
Ha en riktig fin dag, håper solen skinner på dere.

Klemmer fra Cecilie

14 kommentarer:

Frøken Andersen sa...

Sååå mye fine lysfat!!! =)
Jeg er så deg og forandrer og omøblerer på ting OFTE!! Ved hver helgevask er det alltids noe som blir flyttet på ;)

Ha en fin dag!
Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tusen takk for det, Frøken Andersen! Ja, da er vi jammen like ;) Det er ved helgevasken det blir flyttet på her i huset også som regel. Ha en fiin dag du også, klemmer tilbake til deg! :)

Josefine sa...

Blir helt varm inni meg jeg,så nydelig Cecilie=)=)
Sikkelig stemning=)=)=)
Er vel som deg jeg også, flytter og ommøblerer på ting OFTE(FOR OFTE)HA-ha..
Ha en deilig Torsdag.
Stor klem Josefine

Tonje Merethe sa...

Så koselige lysfat du har.
Her byttes ting også ofte ut. Har et par (tre fire) kasser stående med interiør, og så bytter jeg litt frem og tilbake. Lenge siden sist nå, så gleder meg til å finne frem alt når vi har flyttet.

Ha en strålende dag!

Jatte sa...

Kjempefint!
ELSKER hvordan du har pyntet julefatet der, åååå skikkelig julestemning♥

Gleder meg til å se hvordan du pynter i år!

Ha en fin dag,
Klem Jatte♥:)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Josefine: Så snill du er, søte deg :)) Hehe, er viktig å ha noe å flytte rundt på - glad vi ikke har fritidsproblem vertfall ;-) Ha en deilig torsdag du også. Klemmer tilbake til deg :))

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tonje Merethe: Jeg skjønner vertfall at det ikke er bare meg som er sånn ;) Hihi. Lykke til med flyttingen! Ha en strålende dag du også ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Jatte: Tusen takk søte deg ;) Jeg gleder meg sånn til jul at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, så neste helg er det julehus hos meg ;) Iiih. Gleder meg til å se hvordan du pynter også! Klemmer tilbake til deg :)

Fabelaktig sa...

Hei på deg!

Såå kos at du deltar på min utfordring.Også med såå mange bidrag, me like!

Alle like forseggjorte og vakre :)

Følg med videre, for 3 av deltagerne på denne utfordringen vil bli premiert ;)

Klem

Cecilie sa...

Fabelaktig: Takk, så kjekt at du synes det :) Gøy å delta på utfordringen din! :-) Klemmer tilbake til deg :-)

Elizabeth Michelle sa...

Du har jo alt så gjennomført og stilig, Cecilie :D

Tonje Merethe sa...

SV: Jeg har aldri prøvd å brenne med glansbilde før, så jeg er usikker. De må ikke brennes uten oppsyn. Disse brukte jeg bakepapir og strykejern på ja.

Har brukt servietter tidligere, og da tar jeg av to lag og så bruker jeg decoupagelim.

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Å, takk - søte deg! :)) Vet nå ikke om jeg har alt så gjennomført og stilig, men :D

Cecilie's hverdagslykke sa...

Tonje Merethe: Kanskje jeg skal prøve meg :-) Uansett, takk for tips ;)