søndag 18. desember 2011

En ny skatt ♥


Hei på dere, har dere en fin 4. søndag i advent? Her ligger vi strak ut, stappmette hele familien. Har hatt gjester til frokost i dag, og dekket langbord med all julemat som er å finne i butikkene - og jeg er mett ennå... Julepostei, julesild, potetsalat, eggerøre, røykelaks, tungerull, sylteflesk, fenalår, kokt egg, ansjos, sursild, spekeskinke..... dere skjønner.... ;-)  Godt det bare er jul en gang i året.
 

 Kom på en kommode jeg helt har glemt å vise dere... Var i Dale forrige søndag og hentet denne lekkerbisken, synes den var så skjønn. Den skal males, men har ikke helt bestemt meg for farge ennå, noen som har noen tips? Resten av møblene her er jo stort sett hvitt, men kunne tenkt meg å malt den i en annen farge for en forandring. Grå eller sand, kanskje? Tiden vil vise, den blir nok ikke malt før over jul og nyttår uansett.

 Linnea vår får jo Lundby dukkehus til jul så jeg har lett lenge etter noe å sette det på. Det må jo kobles til strøm, så det må derfor stå i ro på et fast sted. Tenkte først på et typisk entre-møbel (benk med korger/skuffer under), men alle blir for smale i dybden.. Så jeg ble så glad da dette dukket opp på finn.no, perfekt for dukkethuset


Var det ikke fint, dere?  Ønsker dere en fin siste søndag i advent.
Nå er det under ei uke til jul

Klemmer fra Cecilie 

8 kommentarer:

Elizabeth Michelle sa...

Å herlighet så nydelig!! <3

Fargeheimen sa...

Wow, så nydeleg den var.
Ser ut som om den er i same stilen som telefonbenken eg kjøpte meg denne veka.

Ha ein fin søndag. :)

Kine sa...

Den var kjempe lekker:)
Tror den ville bli veldig fin i enten hvit eller lys grå :)

Ha en fin kveld :)

Hilsen Kine.

Siri sa...

Hei igjen! En herlig skatt du har funnet deg her!! *Misunnelig*. Og igjen, tenk at jeg vant! Nå ble jeg i skikkelig godt humør! hihi.. Klem Siri

Cecilie's hverdagslykke sa...

Elizabeth: Ja, ikkje sant? ;) Den blir nok enda finere når jeg får malt den! :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Fargeheimen: Ja, den er nydelig. Å så fin telefonbenk du har fått deg, måtte inn å snike ;-) Er nok i samme stilen det ja :) Ha en fin kveld ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Kine: Takk for tips, regner med det blir en av de fargene ;) Ha en fin kveld du også :):)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Siri: Ja er veldig fornøyd med denne ;) Hehe, så bra! Pakken er snaart på vei;) Ha en fin kveld, klemmer tilbake