torsdag 22. desember 2011

I rute

Heii søte lesere. Har dere en fin kveld?

Her har det gått i ett i hele dag, måtte ha meg en fridag i dag og den har virkelig gått unna. I morgen direkte etter jobb drar vi til Eikefjorden for å feire jul, så dagen i dag har gått med til rydding av hus, pakking av klær, innpakking av gaver, sortering av julegaver og julekort og vi har til og med fått skvisa en tur til Førde. Så nå er vi i rute, og ferdig med alt (tror jeg?) - og det er deilig.


Deler noen bilder fra gangen med dere i dag. Det er sjelden jeg viser bilder fra gangen, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg ikke liker verken vegger eller gulv, og får sjelden noe til å passe inn der. Men med nytt teppe på plass, en nydelig stol og litt levende lys blir det jo alltids litt koselig likevel :)


Mannen i huset måtte såklart ha med seg et leketøy hjem når vi var på Elkjøp i dag, så dette helikopteret har surret fint rundt i stua i hele kveld. Det landet forresten på tastaturet her i ste, haha.

 
...og her har det sneket seg med i venstre hjørne ;o)

Nå er det tid for studering og forhåpentligvis få sendt inn ei innsending før jul, så slipper jeg å ha det hengede over meg.

Ha en fin kveld.

Klemmer fra Cecilie

4 kommentarer:

Frøken Andersen sa...

Riktig god jul til deg og dine Cecilie =)
Syns gangen din ble koselig jeg =)
Og nå fikk jeg litt dårlig samvittighet for ikke å sette meg ned å studere jeg også...virkelig tatt meg juleferie ;) Men da må jeg ta det igjen i julen ;)hehe
Lykke til =)
Klem Line

Har en drøm... sa...

Så koselig i gangen ♥
Er ikke alltid så mye som skal til;)
Haha, skikkelig guttegutt ja, som kjøper leketøy på elkjøp, hehe;)

Ha en riktig GOD JUL ♥

Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Frøken Andersen: Å syns du? Så kjekt å høre :) Hehe, studiene løper nok ikke fra deg, så om du ikke har satt deg ned før nå synes jeg du skal vente til over jul ;) Ha en riktig god jul du også! Klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Har en drøm...: Takk for det, Line :) Hehe, ja han er skikkelig guttegutt, ikke tvil om det ;o) Ha ei riktig god jul du også! Klemmer tilbake til deg :)