lørdag 17. desember 2011

Juletreet i hus ♥

Da var årets juletre pyntet, ble det ikke fint? I år hadde jeg store planer om å kjøpe ny julepynt, men det var omtrent robbet overalt allerede, men det ble litt nytt i år også ;-) Vanligvis pynter vi ikke treet før 23., men i år skal vi reise bort i jula så greit å se treet hjemme også litt. Så fort jul og nyttår er ferdig så hiver jeg jula ut, det er jo tross alt i desember det er jul og ikke i januar.
Jeg er ikke typen til å sitte å ruge på treet til 17. dag jul, for å si det sånn....
Det ble ikke stjerne på treet i år heller, haha... Jeg kjøpte faktisk stjerne i dag, men den passte visst ikke til lysa vi hadde. Kanskje jeg får gjøre et nytt forsøk på mandag ;)


Snuppene fikk selvfølgelig også være med å pynte tre, men Linnea skjønte ikke helt tegninga og samlet en hel drøss med kuler på ei grein. Haha, søta :-)

 
Nå skal vi kose oss med julefilm, ha en fin kveld videre.

Klemmer fra Cecilie

4 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Kjempefint juletre!!
Gleder meg til å pynte mitt senere i dag!!
Fin søndag til deg!!
klm ingrid l

Ann-Christin sa...

Et nyydelig Juletre du har..så koselig det ble1 nå er det ikke lenge til jeg skal pynte mitt heller :) ønsker deg en fin søndag og fjerde advent som er her i dag!
Hilsen Ann-Christin.

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ingrid Louise: Takk for det, synes ikke det var så verst selv. Kos deg med pyntingen ;) Ha en fin søndag du også, klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ann-Christin: Takk for det, Ann-Christin! :) Ha en fin siste søndag i advent du også ;)