lørdag 10. desember 2011

Et kappløp med tiden..

Har dere tenkt på at i dag er det to uker til jul? Kjenner jeg nesten får åndenød av tanken..
Tidligere har alltid desember gått veldig tregt, og kun vært en vente måned. Jeg har alltid begynt tidlig med julegavene, vært tidlig ferdig og gjerne vasket ned huset 2-3 ganger før jula har komt. Jeg har bakt opp til 10-15 sorter kvert år, laget hjemmelagde julekort og hatt tid til alt i hele verden...
Hvor ble den tiden av, forresten?
I år er det tydeligvis andre boller. Ikke er jeg ferdig med julegavene, ikke har jeg vasket ned til jul og baking har det blitt lite av. Har bakt pepperkaker og kakemenn med ungene, og så har vi jo et pepperkakehus som har vært liggende her i et par uker. I dag, kanskje?


Så har studiene mine tatt juleferie?? Hmmm..
Satser på et kappløp med tiden når uken kommer, da skal alle julegaver bli ferdig, all julebakst skal bakes og husket skal skinne.
(Nå har jeg jo skrevet det her, så da må det jo skje... haha)


Nå må jeg komme meg av gårde. I dag skal jeg til sentrum å lage vindusutstilling i et lokale, gøygøygøy! Så er det bursdagsselskap til ei lita prinsesse, og så får jeg besøk senere av ei av verdens beste som jeg ikke har sett på leenge


Ha en fin lørdag, og riktig god helg ;)

4 kommentarer:

Villa Oss sa...

Jeg er heldigvis ferdig med julegavene og julevasken. Men så var det det den julebaksten, da... Finner liksom ikke noe motivasjon til å stå på kjøkkenet å være bakemester. Vi har bakt pepperkaker, så kan igrunn ikke klage. Men pleier liksom ha et par fem slag fler :P

Ha en fin lørdag!

Har en drøm... sa...

Det blir nok jul uansett;)
Er ikke så farlig med julevasken, ta den til våren i stedet, da er det lyst og alt synes, dessuten blir det veldig sotete av all stearinlysene;)
Og du trenger da ikke bake 10-15 sorter !!!
Kos dere med dagene som er igjen ♥
Pynt har du iallefall pyntet, med røde lys og fiiin duk;)

Ha en fin lørdag!

Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Villa Oss: Så deilig! Det er jo bare en befrielse å ikke ha det hengende over seg ;) Er heldigvis snart i mål med julegavene, tok en liten raid i butikkene i dag ;) Ha en fin kveld ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Har en drøm: Ja, det blir jo det ;) Ja det er i grunn like greit å ta det om våren, men er jo litt deilig med lukta (og ikke minst følelsen) av skinnende rent hus i jula ;)

Hehe, det hører kanskje litt mye ut, men om du baker kakemenn og pepperkaker gjerne to ganger før jul, baker litt til andre + litt forskjellig julegodis og snacks kommer man fort opp i 10 sorter ;)

Ha en fin kveld ;) Klemmer tilbake til deg :)