mandag 12. desember 2011

Jul i stua

Hei og hopp! Har dere en fin kveld? 

Nå har jeg fått knipset litt julebilder fra stua til dere, det er jo litt gale at vi har komt helt til 12 desember og jeg ennå ikke har vist dere litt julebilder ;-) Men her er vertfall litt bilder fra stua. Jeg ser flere og flere kjører på med hvit jul, og ikke helt klarer å ta inn det røde, for min del er det helt omvendt. Jeg hadde aldri klart å ta bort det røde, for min del er det det som er julHar endelig fått hengt opp noe på veggen over tv'en, det har nemlig vært en helt tom vegg siden vi flyttet inn i fjor sommer (tror egentlig jeg aldri har vist dere den delen av stua?). Det som står der nå er egentlig bare midlertidig, rasket med meg litt her og der fra veggene for å fylle opp hyllene ;-) I dag har dagen gått med til pepperkakehus-pynting og baking av lussekatter. Lussekatter er virkelig noe av den beste gjærbaksten jeg vet om, og oppskriften vi brukte i dag var virkelig knallgod! Den blir nok lagt ut her i morgen så jeg finner den igjen neste år ;) I morgen er det jo lucia-dagen, og hvite luciaskjorter ligger klar til å inntre jentene i morgen tidlig

Husk forresten giwe-awayen min - den trekkes om tre dager!
Ha en nydelig kveld! :)

Klemmer fra Cecilie

10 kommentarer:

Jatte sa...

Nydelige stemningsbilder av stua:)
Kjempekoselig pyntet!

Jeg må også ha litt rødt til jul, men jeg er ikke så glad i fargen rød så orker ikke for mye ;)

Ha en fin Tirsdag,
Nattaklem Jatte♥

Petrine sa...

Fine bilder av stua. Koselig :)
Hos meg er også julen rød. Sån tror jeg det alltid kommer til å være.

Beathesbokhylle sa...

Så koselig og fin stue du har, og jeg er helt som deg jeg MÅ ha litt rødt når det er jul, sånn er det bare! Ha en fin dag:-)

Ida sa...

Så koselig du har pyntet i stua di! For meg er julen også rød, selv om mye av det hvite kan være fint. Liker å blande rødt med lin/lysebrun, akkurat slik du har i bordduk. Hyllene dine over Tv'n ble fine forresten :)
Ha en fin-fin dag! Klem

Har en drøm... sa...

Åååå, så FIN stemning i stuen din;)
Herlige røde detaljer ♥
Skikkelig koselig!!

Ha en finfin dag!

Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Jatte: Tusen takk for det, søte deg :) Nei, orker ikke for mye jeg heller - men hadde aldri klart meg uten. Ha en fin dag, klemmer tilbake til deg ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Petrine: Tusen takk! Ja, det blir liksom ikke helt det samme uten ;)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Beathesbokhylle: Taakk :)) Ja, sånn er det bare her også, blir ikke helt det samme uten ;) Ha en fin dag du også!

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ida: Tusen takk for det :D Ja, det hvite er også fint, det er det! Det er så fint å se gjennomførte hjem i den hvite stilen, men for min del hadde det ikke gått hos meg. Takk for det, det gjorde seg uten tvil med noe på veggen der ;) Ha en fin dag du også, klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Har en drøm: Åå, tusen takk ♥ Ha en fin dag du også, klemmer tilbake til deg :)