torsdag 8. desember 2011

In-spire Florø

I Torggata 4, i lokalet til tidligere bruktbutikken, finner vi en nydelig interiørbutikk - nemlig In-spire.
In-spire åpnet i Florø mandag 28.11, og er en nydelig butikk som bugner over av flotte varer. Jeg er så heldig å ha blitt en av de ansatte der, noe jeg synes er veldig kjekt ;-)
På In-spire selger vi veldig mye forskjellig. Vi selger mest interiørartikler, men også en del blomster. In-spire har også butikk i Eikefjord, og der blir det laget en del nydelige buketter, dekorasjoner o.l som vi tar med og selger også i Florø. Et eksempel er de nydelige vinterrosene på bildet over.
Vi har mange flotte leverandører som leverer varer til oss, som bl.a Bloomingville, Chic Antique, IB Laursen, Nordal og Durance. Nordal har mye flotte møbler, og vi bestiller inn det kundene ønsker fra katalog.
 

Vi selger også litt hjemmelagde varer på in-spire, laget av en veldig flink dame som dekorerer alt fra vinflaske-poser, skilt og lys til fyrstikkesker. Vi selger også litt klær til små prinsesser, og nå for tiden har vi inne noen nydelige kjoler fra my cinnamon girl (se bildet over). Så selger vi en del nydelige skjerf, og smykker, armband og ringer til dame.


Franske Durance har vi en god del av. I durance-serien har vi produkter både til kvinner og menn. Vaskemiddel, skyllemiddel, "stryke-vatn", badesalt, duftlys, hjemme-parfyme, håndsåper, håndkrem ++, lista er lang ;-)


Også har vi Pip-studio - happy product for happy people ;o) Dette serviset er veldig populert, og her finner vi både te-kopper med tefat, kopper med hank og kopper uten - både med fuglemotiv og mønstermotiv. Det er også askjetter, større fat, stettfat, etasjefat og skåler i forskjellige former og størrelser.
Ikke bare selger vi servise fra Pip, men vi har også Green Gate, der siste nytt er det røde juleservise på bildet over som kom i år. Det er jo så nydelig! Hvem drømmer vel ikke om å servere julefrokosten i dette serviset...? Denne serien finnes også i blått, litt mer sommerslig (på de to bildene over der igjen..).

 Som skrevet lenger oppe selger vi også en del blomster. Nå frem mot jul er det mest dekorasjoner det går i, men vi har også inne mange nydelige julestjerner i både hvit, rødt, rosa og lilla.


Om du nå tror du ikke trenger å stikke innom fordi du har sett alt vi har å tilby her så tar du grundig feil, for jeg har ennå ikke vist deg en tiendedel ;o) Her har vi litt av alt, og nye varer kommer stadig inn i butikken. Ta en tur innom, her er det noe å finne for alle.


Nå frem mot jul er det åpent hver dag fra 09.00-20.00 (lørdager 16:00).

Vi håper du stikker innom! :o)

10 kommentarer:

Villa Oss sa...

Så mye fint! Gosj...

Har en drøm... sa...

Wow, for en flott butikk du har fått jobb i, så gøy!
Herlig og kunne omgi seg med slike skatter hver dag, men kanskje litt farlig og, hehe;)
Masse flotte merker!!
Og fin bilder;)

Ha en fin kveld!

Klem Line

Siri sa...

SKUMMELT!!!! Kjenne eg meg sjøl rett komme eg til å gå innom den butikken en del ganga!!! tror eg må ta meg en tur dit før eg reise på jobb :D

SuperStine sa...

Gud så masse fint det var der!
komme til å bruke opp alle pengane mine :(

Kor masse koster den kvite tallerkenhylla med skuffer i ??

Anonym sa...

gratulerer med ny flott butikk

gunnar sa...

gratulerer med ny flott butikk

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ja, vi har mye fint! Og ja, er litt farlig å omgi seg med slike skatter hver dag ;) Hehe. Men mest koslig! :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Siri: Du har bare å komme ;o) Eg skal prøve å holde deg i tøylane, hehe :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Stine: Hehehe, det er masse fint ja ;) Den hylla kosta 1599,- om eg huska riktig :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Gunnar: Jo, takk for det. Er ikkje eg som har startet, men er glad eg er så heldig å få jobbe der :)