lørdag 17. desember 2011

Godsaker hører jula til

Nå er julaften bare en uke unna, og vi gleder oss. Nå er alle julegaver pakket og klar, alle julekaker og julekonfekt er bakt og huset er pyntet til jul. Bare juletreet som gjenstår, det står klar i stua til pynting i kveld- lovely.

Jeg, for min del, liker bedre julekonfekt og julesnop enn julekaker. Er ikke så veldig fan av tørre julekaker, men kakemenn, pepperkaker, julecookies og Sarah Bernard baker vi vært år. Sistnevnte blir det ikke jul uten, de er jo bare såå gode ;-) (er det rart vi legger på oss i jula??)

Et godt tips i juletida; ha et serveringsbrett stående fremme med dine favorittkopper og noen deilige godsaker. Ikke bare er det pent å se på, men også veldig fort å servere gjester som plutselig står på døra. Da er det bare å hive brettet på bordet, og koke ei kanne kaffe, så er du der ;-)


Kakene i den høyeste krukka er baileyskuler som du finner oppskriften på her og i den med tre rom ligger det deilige oreo-kuler - virkelig gode! Oreokulene fant jeg oppskriften på på VG men nå finner jeg den ikke igjen der. Har skrevet den ned på papir her så kan dele den med dere senere :)

Nå skal jeg på jobb - ha en riktig fin lørdag

Klemmer fra Cecilie 

8 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Så kjempegodt ut...
Er også mest begeistret for snopet...
Så kjekt at jeg vant hos deg,adr sendt!!
Fin adventshelg til deg!!
klm ingrid l

Anonym sa...

oppskrift på oreokuler finnes på detsoteliv.no :)

Frøken Andersen sa...

Veldig koselig brett!
Og lurt å ha det framme....Funker bare veldig dårlig her i huset for da trur jeg nemlig både 2 åringen og mannen hadde tømt fatet lenge før gjestene hadde dukket opp ;)
God kveld =)
Klem Line

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ingrid: Skal få sendt pakken din på mandag :) Ha en fin helg, klemmer tilbake til deg :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Anonym: Ja, så det :) Var ikke helt lik den jeg brukte, men det var mye likt :)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Frøken Andersen: Hehehe, ja det er noe med det også ;) Ha en fin kveld du også, klemmer tilbake til deg! :)

Linn sa...

Kor har du kjøpt dei søte krukkene? skikkleig dekorativt :o) Du e flink!

Cecilie's hverdagslykke sa...

Hei Linn :) Takk for det. Den aller høyeste har jeg kjøpt av en veninne, så den vet jeg ikke hvor er fra. Den med nissene har jeg fått av min mor, så den er gammel. Den med tre rom er fra Casa-Interiør og den minste har jeg kjøpt på en lokal blomster/interiørbutikk (Karis blomster), men vet desverre ikke hvilken leverandør den er fra. Ha en fin dag :)